Spuiterij Ermelo 2017-07-06T14:06:56+00:00

Alacar autoschade is de goedkoopste spuiterij nabij Ermelo

Maak ook eens kennis met onze spuiterij nabij Ermelo! Heeft u autoschade waar u zelf voor opdraait? Dan bent u vast bang voor de kosten die hieraan vastzitten. Nergens voor nodig. Onze spuiterij nabij Ermelo is namelijk de goedkoopste. U bepaalt zelf welke prijs u betaalt, waardoor u wel bespaart op de kosten, maar niet op de kwaliteit. Elk spuitwerk is puntgaaf omdat dit met het beste gereedschap wordt uitgevoerd. Het verschil in prijs zit hem in het voorbereidende werk.

Uw spuitwerk zelf voorbereiden

Wie de goedkoopste prijs wilt, kan dat eenvoudig bewerkstelligen door zelf het voorbereidende werk op te pakken. Onze autospuiterij nabij Ermelo heeft voor u een handige doe-het-zelf instructie online staan, waarmee u stap voor stap uw auto kunt voorbereiden op het spuitwerk. Hier komen de volgende stappen in voor:

  1. De auto wassen (wassen, afspoelen, drogen)
  2. De auto ontvetten (gebruik de juiste ontvetter en vergeet uw handschoenen, veiligheidsbril en masker niet!)
  3. De auto voorbewerken (het oppervlak opruwen en voorbewerken met primer)

Natuurlijk komt er veel meer kijken bij de voorbereidingen van uw auto. Lees daarom altijd goed de doe-het-zelf instructie door, voordat u aan de slag gaat. Heeft u hier nog vragen over, dan is onze spuiterij nabij Ermelo altijd bereikbaar om advies te geven.

Schadeherstel in Harderwijk

Onze spuiterij nabij Ermelo is een gespecialiseerd autoschadebedrijf in Harderwijk. Voor elk soort autoschade kunt u daarom terecht bij onze vestiging. Wij helpen u graag verder met het gewenste advies, schadeherstel of spuitwerk in de spuiterij nabij Ermelo. Wilt u meer weten over de kosten of mogelijkheden? Huiver dan niet contact op te nemen via 0341-42 44 00 of harderwijk@alacar.nl. U kunt natuurlijk ook een keertje langskomen. U vindt Alacar autoschade Harderwijk aan de Celsiusstraat 8a.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Maak nu een afspraak