Autospuiterij Harderwijk 2017-07-06T14:06:09+00:00

Kwaliteit voor de beste prijs bij autospuiterij Harderwijk

Bent u op zoek naar een goede autospuiterij in Harderwijk? Zoek dan niet verder! Bij Alacar Harderwijk bent u aan het juiste adres als u kwaliteit voor een mooie prijs wilt. Veel auto professionals rekenen de hoofdprijs als het gaat op spuitwerk. Daar hoeft u bij onze autospuiterij in Harderwijk niet bang voor te zijn. Wij werken middels een uniek concept in Nederland, op die manier bepaalt u zelf de prijs van uw spuitwerk en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Het keuze menu van autospuiterij Harderwijk

Bij Alacar Harderwijk kunt u genieten van de voordelen van het keuze menu. Dit houdt in dat er voor elke reparatie of ander spuitwerk drie opties gegeven worden. Voor spuitwerk geldt ‘budget’, ‘standaard’ en ‘super’, voor onderdelen geldt ‘merkloos’, ‘gebruikt’, ‘origineel’. De drie opties geven een prijsklasse aan, waar u zelf uit kunt kiezen. Zo kunt u ook met een kleiner budget genieten van onze diensten. Uw keuze bij autospuiterij Harderwijk kan voor een hoogoplopende korting zorgen. Een voorbeeld hiervan is het volgende:

Stel dat u een 3-deurs Peugeot 206 uit 2001 heeft en u heeft voorschade. Onze autospuiterij in Harderwijk onderzoekt de schade en geeft de volgende drie mogelijkheden:

  • Budget spuitwerk  – €118,-
  • Standaard spuitwerk – €265,-
  • Super spuitwerk – €321,-

U heeft zelf in de hand waar u voor betaalt en hoe laag de kosten blijven!

Meer weten?

Bent u benieuwd welke prijzen onze autospuiterij in Harderwijk voor u hanteert? Neem dan eens contact op, of kom een keer langs. U vindt Alacar autoschade Harderwijk in de Celsiusstraat op nummer 8a. Tevens zijn wij bereikbaar via 0341-42 44 00 en harderwijk@alacar.nl.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Maak nu een afspraak